Ga naar de inhoud

Swap with Robinson Crusoe

    Tijdens het evenement Ruilen met Robinson speelt geld geen rol

    Tijdens het evenement Ruilen met Robinson speelt geld geen rol. Het is de bedoeling dat je als bezoeker in Hal 3 van de Utrechtse Jaarbeurs – net als Robinson Crusoe – ruilhandel drijft. Zie je bijvoorbeeld een collectie zeldzame schelpen? Probeer deze dan te ruilen voor bijvoorbeeld een plant die niet meer in de kamer past. Valt jouw oog op een bijzonder kunstwerk? Dan kan je daar je oude fiets voor bieden. Oude spullen vinden zo een nieuwe bestemming. Dat is gunstig voor de rommelzolder, de portemonnee, het milieu, en natuurlijk voor je eigen geluk!

    Tijdens Ruilen met Robinson drijven er drie eilanden in de Jaarbeurs, met elk een eigen thema. Eén eiland staat in het teken van kleding en mode. Ook is er een eiland waarop cd’s, lp’s, boeken en speelgoed centraal staan. Handig als je de inhoud van jouw boekenkast hebt uitgelezen of op zoek bent naar Playmobilpoppetjes of dansbare platen. Het laatste eiland heeft als thema kunst en design. Op dit eiland gelden speciale ruilregels. Een kunstwerk ruilen voor een ander product is mogelijk. Ook kun je de kunstenaar een dienst aanbieden, zoals het schrijven van een recensie of het updaten van een website.

    Ruilen met Robinson vindt plaats op 17,18, 24, 25, 31 augustus en 1 september 2013 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Benodigdheden tijdens het evenement: (oude) spullen om te ruilen. Kijk voor het volledige programma en de spelregels op de website.